Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată: „Mi s-a întâmplat să fiu agresată de mai multe ori.”

Publicat pe

De când a fost inițiată campania #metoo o mulțime de vedete și nu numai au vorbit despre momentele când au fost victime ale hărțuirii sexuale. Acum, Andreea Bălan a avut curaj să vorbească despre agresiunile din trecut.

Invitată într-o emisiune la A List Magazine, Andreea a mărturisit că, în perioada în care era membră a trupei Andre, a fost hărțuită mult timp de un bărbat bolnav pishic.

„Mi s-a întâmplat să fiu agresată şi nu o dată, chiar de mai multe ori. Un fan, cu ghilimele, credea că este reîncarnarea lui Elvis şi-mi trimitea scrisori pe foi roşi şi îmi spunea că o să fim împreună după moarte. Asta se întâmpla în perioada Andre şi vreo 2-3 ani după. Le primeam la Ploieşti, unde eu locuiam cu părinţii mei. Dar, vezi tu, eu eram mică atunci, aveam vreo 16 ani, şi eram inconştientă. Nu-mi dădeam seama ce sunt scrisorile asta. Nu m-am speriat pentru că nu era conştientă de ce se întâmplă. Ulterior, tatăl meu a luat măsuri, a sunat la mama lui, că el îşi lăsa numărul în scrisori  şi mama lui a spus, pur şi simplu, că este bolnav copilul, că are probleme şi să nu-l băgăm în seamă. Dar în momentul în care m-am dus la Reşiţa, oraşul din care era el, a reuşit să treacă printre bodyguarzi, a reuşit să ajungă lângă scenă, a trecut şi de tatăl meu, a ajuns lângă mine şi l-am recunoscut din poze. M-am speriat teribil. A trebuit să mă opresc….să luăm o pauză', a povestit Andreea Bălan.

Și acesta nu a fost singurul caz. Se pare că un alt tânăr obsedat a îngrozit-o în momentul în care a hărțuit-o pe colega de trupă, Andreea Antonescu, pentru că nu reușea să dea de ea.

„Alt caz, un alt tânăr…Acesta nu reuşea să dea de mine, să afle numărul meu, să afle adresa mea şi a aflat adresa colegei mele, Andreea Antonescu…şi s-a dus şi i-a dat foc la uşă, în Bucureşti. A turnat benzină pe uşă şi i-a dat foc. A venit Poliţia şi l-a arestat. Sunt multe cazuri…Eu cred că ei voiau erotic să se apropie de noi. Pentru că noi, la vremea respectivă şi ulterior, aveam costumaşe mai sexy, totodată nu ne dădeam seama că noi întreceam o anumită limită, eram minore, nu realizam şi probabil ei interpretau gesturile şi coregrafiile noastre ca nişte mesaje la adresa lor', a mai mărturisit artista.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter