Andreea Marin, mai îndrăzneaţă ca niciodată! A renunţat la brunet, în favoarea blondului: „Schimbăm rapid pe roşcat dacă vă supăraţi”

Publicat pe

Andreea Marin este într-o perioadă a schimbărilor. De când iubeşte din nou, vedeta încearcă lucruri noi şi nu se fereşte să le arate şi prietenilor săi. Vedeta s-a fotografiat cu o perucă blondă şi a cerut imediat păreri.

De o bună perioadă de timp, Andreea Marin uimeşte cu transformările sale care o prind tare bine. A început cu donarea părului şi tunderea acestuia foarte scurt, mai apoi cu anumite cure de slăbire şi detoxifiere, iar acum vedeta atrage privirile din nou.

Aceasta s-a fotografiat la salonul său preferat cu noua transformare. Vedeta este blondă! Nu, nu şi-a schimbat culoarea părului, ci a optat pentru o perucă. A avut imediat şi un mesaj.

„Experiment. Vă place sau nu, nu trageţi – reacţionaţi cu blândeţe! Schimbăm rapid pe roşcat dacă vă supăraţi.' A scris Andreea Marin pe Facebook.

Cei care o urmăresc zi de zi în mediul online imediat au reacţionat.

„Deși se spune ca brunetul ” îmbătrânește” trăsăturile, ție ți se potrivește de minune brunetul! Desigur nici blondă nu îți stă rau, nu are cum… tu ești frumoasă indiferent de culoarea pentru care optezi!' a scris o fană de a sa.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter