Andreea Bălan ne-a spus secretul ei. Cum reușește să se mențină ca la 20 de ani / EXCLUSIV

Publicat pe

Peste Andreea Bălan parcă nici nu trec anii. Artista are mereu o apariție impecabilă și parcă ar avea 20 de ani. A devenit mămică de puțin timp, iar asta nici nu se observă. Andreea Bălan este într-o formă de invidiat și ne-a dezvăluit cum reușește să se mențină așa.

De fiecare dată, cântăreața este într-o formă cum nu multe vedete mai sunt. Deși Andreea Bălan nu mai are 20 de ani, artista reușește să arate ca și când ar avea 20 de ani. Faptul că vedeta este foarte activă pe scenă atunci când are un spectacol, cu siguranță o ajută.

Artista arată de milioane, iar după ce a adus-o pe lume pe micuța Ella, Andreea Bălan a reușit să revină foarte rapid la silueta ei. Este mereu plină de energie și transmite asta tuturor, cântăreața ne-a dezvăluit cum reușește să-și păcălească vârsta.

'Ține de interiorul meu. Am două personalități. O am pe Andreea Bălan care e foarte focusată, foarte dură și am un copil interior foarte jucăuș. Acel copil interior mă menține vie, fresh', ne-a dezvăluit Andreea Bălan, în exclusivitate.

Ca să arăți mereu tânără, totul trebuie să vină din interior, după cum spune artista. Andreea Bălan știe foarte bine cum să facă acest lucru și îi iese de minune. Bravo, Andreea!

Andreea Bălan este fericită alături de George Burcea

Sunt o familie fericită, iar George Burcea este bărbatul care a reușit să o facă pe Andreea Bălan fericită și împlinită. Cei doi își mai doresc un copil, însă nu ține de ei. Cântăreața simte că iubitul ei este iubirea vieții sale. 'Acum pot spune că este dragostea vieții mele. Există perioade și perioade. Mereu ai impresia că cel cu care ești dragostea vieții tale.', a spus artista.

Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter