Andreea Bănică este cea mai fericită femeie! „M-am îndrăgostit a treia oară!”

Publicat pe

Andreea Bănică este una dintre cele mai fericite mămici. Are o fetiță superbă, pe Sofia, dar și un bebeluș care îi umple inima de iubire și bucurie și care abia a împlinit 3 luni.

Toată lumea ar spune că apariția lui Noah a prins-o pregătită pe vedetă și că deja are experiență, însă emoțiile au fost aceleași, ba chiar mai mari uneori.

La început, când am ajuns cu el acasă, mă gândeam cum mă voi descurca? Știu, par o femeie puternică, însă când este vorba despre copii îmi tremură picioarele', a scris Andreea pe blogul său.

Însă micuțul Noah au făcut-o să retrăiască momentele frumoase pe care le-a avut și alături de Sofia.

M-am îndrăgostit a treia oară de al meu prunc frumos, liniștit, cu gurița ce îmi seamănă, blonduț, cu ochii deschiși (nu se știe ce culoare vor avea, pentru că se schimbă până la un an), un bebeluș care doarme cu muzică și sunete apropiate de cele pe care le-a auzit în burtică. Am descoperit relativ repede că îi place muzica și că îl liniștește, punându-i să cânte prima jucărie primită în dar,  după ce își termina lăpticul. Primul surâs m-a lăsat cu gura căscată și îmi doream să îl văd cât mai des. Și, ce credeți? Am început să mă strâmb ca toate alea, făcând fețe-fețe, scoțând sunete haioase pentru ca micuțul Noah să râdă. Vai, este superb să-ți vezi bebelușul râzând și uitându-se la tine ca la o „maimuțică'! Mă tot gândesc oare ce este în mintea lui și ce crede când mă vede purtându-mă așa nebunește.'

Chiar dacă la început Sofia nu își dorea un  frățior, iată că fiica Andreei îl iubește de nu mai poate pe Noah, ceea ce o face foarte fericită pe vedetă, mai ales că se gândește la ei cum se vor juca când vor fi mai mari.

Cât despre Sofia, vă pot spune că nu își dorea o surioară sau un frățior, însă când a auzit că mami are un bebe în burtică, s-a bucurat și mă întreabă aproape zilnic despre bebe, cum este, ce face. Îi place să stea sa vadă cum șe mișcă. Mă întreabă dacă și ea a făcut la fel, dacă tot așa de mult se mișca. Își dorea mult să doarmă cu mine când îl aveam pe Noah în burtică, însă știa că ar putea fi riscant și mă proteja spunându-mi: da mami, știu că te pot lovi.

După ce am născut, nu am mai scăpat și m-am pomenit cu ea în pat cu noi spunându-mi că vrea să doarmă cu mine și cu Andreiuț (așa îl alintă pe Noah Andrei). Nu trece zi în care să nu îl mângâie, să îl pupe pe cap, să-i cânte. Este iubitoare, protectoare și își dorește să facă cât mai multe lucruri cu el.'

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bănică face declaraţii de dragoste de Valentines Day

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter