Robert Pattinson și iubita sa, gesturi tandre pe covorul roșu

Publicat pe

Robert Pattinson și rapperița FKA Twigs au o relație ascunsă de ochii publicului, în ciuda faptului că amândoi sunt faimoși, ea în muzică și el în actorie.

Însă actorul din „Twilight' și iubita sa au avut o apariție cum rar i-ai mai văzut pe covorul roșu de la premiera filmului „The Lost City Of Z' de la Londra, peliculă în care va juca Pattinson.

Cei doi s-au privit drăgăstos, s-au luat în brațe, au făcut glume și s-au lăsat fotografiați, iar în ochi li se citea scânteia care există între ei.

Cuplul a avut, de asemenea, o apariție elegantă. Robert a purtat un costum albastru închis și cămașă albă, în timp ce FKA Twigs a optat pentru o salopetă neagră, care îi scotea în evidență silueta, cu un decolteu adânc și cu buzunare mari.

Robert Pattinson și iubita sa, gesturi tandre pe covorul roșuRobert Pattinson și iubita sa, gesturi tandre pe covorul roșu

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Kristen Stewart si Robert Pattinson, cuplul cu cele mai mari incasari

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter