Andreea Bănică și-a schimbat radical look-ul și a donat 30 cm de păr

Publicat pe

Andreea Bănică și-a făcut o schimbare radical de look și și-a donat 30 de cm din păr în memoria mamei sale care a murit din cauza cancerului cu ani în urmă.

La îndrumarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi, vedeta a renunţat la părul lung şi a ales o nouă tunsoare, cool, sexy şi fresh, făcând în acelaşi timp un gest nobil: a donat 30 de cm de păr pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

După ce am născut am simţit nevoia de ceva nou, de o schimbare radicală. Am ales o tunsoare la modă, cool, sexy, la sfatul specialiştilor. Eniko Szanto şi Adrian Perjovschi sunt „vinovaţi' de noul meu look de care sunt foarte încântată. Nu am mai avut părul aşa de când m-am lansat, cu trupa Exotic. Începe o nouă etapă în viaţă mea, ca mamă a doi copii şi vreau să fiu un model pentru toate femeile prin modul meu de a fi. Simt că am evoluat şi vreau să marchez o nouă etapă a vieţii mele ca pe o pânză albă pe care încep să scriu lucruri frumoase care sper să vă inspire şi să vă bucure', a spus Andreea Bănică.

Prin donaţia sa, artista s-a alăturat campaniei „Vieţi împletite' iniţiată de Fundaţia Renaşterea pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer: „Mi se pare foarte important să ajutăm cum putem, aşa că am fost foarte bucuroasă să pot mă alătur astăzi acestei cauze nobile', a mai adăugat artista.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi dezvăluie că a ales pentru Andreea una dintre tunsorile în trend anul acesta, long bob-ul:  „În primul rând, aş vrea să o felicit pe Andreea pentru gestul de a dona părul şi pentru curajul de a face această schimbare de look. Am ales pentru ea un long bob uşor texturizat spre vârfuri, cu colţuri în faţă, tunsoarea este versatilă, poate purta părul drept, uşor ondulat, beach waves, prins, sunt foarte multe variante care îi permit să aibă un look diferit la videoclipuri, filmări, evenimentele la care trebuie să participe', a explicat Adrian Perjovschi.

Foto: PR, Facebook

Citește și:

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea – O poveste de iubire care durează de 23 de ani

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter