Actriţa Daniela Nane s-a căsătorit în secret. Primele declaraţii

Publicat pe

Daniela Nane este de anul trecut o femeie maritată, însă abia acum vedeta a confirmat ca s-a căsătorit.

 

Soţul ei este fostul ministru al Culturii Adrian Cioroianu, iar cei doi s-au căsătorit în secret. Prezenta la Gala Gopo, Daniela Nane a confirmat zvonurile care au circulat în ultima perioada în legătura cu căsătoria sa.

 

Actriţa in varsta de 45 de ani a afişat un nou look, tunzându-se scurt la sugestia soţului ei, iar pe degetul său putea fi văzută verigheta.

 

„Soțul meu a fost cu ideea să mă tund și inițial l-am tăiat puțin mai lung pentru că nu știam dacă o să-mi placă sau nu și după ce m-am obișnuit și am văzut că-mi stă bine, l-am tăiat și mai scurt și arată ca acum. Îmi place, mă simt bine, mă reprezintă, mă simt OK. Pe la 27 de ani am mai fost tunsă așa scurt, cred că acum 10 ani m-am tuns din nou, dar nu chiar atât de scurt, să fiu sinceră, atât de scurt nu a fost niciodată. Oricum părul crește, nu este nicio pagubă ca să zic așa', a declarat Daniela Nane pentru Libertatea.

 

Vezi si:

 

Daniela Nane – Secretele unei actrite matinale

 

Actriţa Daniela Nane s-a căsătorit în secret. Primele declaraţiiActriţa Daniela Nane s-a căsătorit în secret. Primele declaraţii

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter