Andreea Bănică vorbeşte despre operaţiile estetice: "Mă deranjează să se spună lucruri care nu sunt adevărate"

Publicat pe

Andreea Bănică şi operaţiile estetice. Este una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi, iar de ani de zile o vedem pe scenă, în faţa sutelor de fani. Are şi o imagine impecabilă pentru care nu a apelat la intervenţii sau operaţii estetice. Artista a dezvăluit cum se menţine mereu tânără. 

La 40 de ani şi după două naşteri, Andreea Bănică arată incredibil de bine. Are un corp tonifiat, un stil de viaţă sănătos şi reuşeşete de minune să îmbine viaţa personală cu cea profesională. Fanii săi sunt mereu curioşi şi de foarte mult timp o întreabă dacă are operaţii estetice deoarece arată foarte bine.

Multe dintre vedetele de la noi, dar şi din afară cer des ajutorul medicului estetician pentru mărirea bustului, posteriorului, pentru un nas mai frumos, sau alte intervenţii. Andreea Bănică a spus NU. Are patru operaţii, dar niciuna estetică.

„Am 4 operaţii: două cezariene, apendicita şi o operaţie la degetul mic de la mână”. Vedeta a mai explicat că nu este împotriva lor, dar ea nu a simţit nevoia să apeleze la aceste proceduri.

Nu a ajuns pe patul medicului estetician, dar merge des în saloane pentru diverse tratamente de îngrijire, de tonifiere. Aşa reuşeşte să se menţină în formă.

„Da, fac tratamente, am grijă de mine să arăt bine. Este normal pentru orice femeie să îşi dorească asta, iar pentru mine e cu atât mai important pentru că sunt mereu în faţa publicului şi trebuie să transmit o stare de bine. Ca să transmiţi energie trebuie să fii tu în primul rând ok cu tine şi imaginea ta, să te simţi bine în pielea ta”, a mai clarificat Andreea.

Andreea Bănică şi Sofia au cântat împreună!

În urmă cu ceva vreme, Andreea Bănică a arătat fanilor săi clipuri cu Sofia, fiica sa şi a lui Lucian Mitrea, cântând. Micuţa are voce, o moşteneşte pe mama sa. Nu doar că este foarte frumoasă, este isteaţă şi talentată! Acest lucru l-a demonstrat în repetate rânduri, chiar şi când a urcat pe scenă alături de mama sa.

Foto: Facebook, Blog Andreea Bănică

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter