Andreea Bănică şi Sofia au cântat împreună! Primul concert mamă-fiică

Publicat pe

Andreea Bănică şi Sofia au cântat împreună. Fiica i-a moştenit talentul şi asta o face cea mai mândră mamă. Are o carieră de succes, o familie frumoasă şi o viaţă minunată. Iată primele imagini cu Sofia pe scenă, în rolul de cântăreaţă, ca mama sa. 

În urmă cu ceva vreme, Andreea Bănică a arătat fanilor săi clipuri cu Sofia, fiica sa şi a lui Lucian Mitrea, cântând. Micuţa are voce, o moşteneşte pe mama sa. Nu doar că este foarte frumoasă, este isteaţă şi talentată! Acest lucru l-a demonstrat în repetate rânduri, chiar şi în weekend, când a urcat pe scenă alături de mama sa.

Andreea Bănică are o mulţime de concerte, fanii o iubesc şi mereu îi fredonează melodiile. Zilele trecute, artista a mers împreună cu band-ul său, dansatoarele şi familia la Lehliu-Gară în Turneul România în Sărbătoare. Surpriza a venit când în mijlocul concertului, alături de ea, pe scenă, a urcat şi Sofia. Fetiţa a cântat cu mama sa. Ce fericire!

Cântăreaţa a postat imagini pe Instagram spunând că este o mamă mândră. „Aseară, la Lehliu, a cântat cu mine şi @iamsofiamariab 
#proudmommy #singer”

Andreea Bănică şi Sofia au cântat împreună! Primul concert mamă-fiicăAndreea Bănică şi Sofia au cântat împreună! Primul concert mamă-fiică

Andreea Bănică l-a luat de soţ pentru a doua oară pe Lucian Mitrea

Vedeta împreună cu soţul său au păşit pe covorul roşu de la VIVA! Party cu zâmbetul pe buze. Au socializat şi au oferit un interviu exclusiv unde au făcut declaraţii uimitoare!

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter