4 trucuri de machiaj pentru gene senzaționale

Publicat pe de Catalina Cristescu

Nu ai nevoie de extensii de gene sau gene false! Pune în practică aceste 4 trucuri de machiaj și vei avea gene de divă!

4 trucuri de machiaj pentru gene senzaționale4 trucuri de machiaj pentru gene senzaționale

De regulă aplici două straturi de mascara, poate chiar trei când vrei gene dramatice. Este foarte important să aștepți între aplicări. Pentru a evita cocoloașele lasă produsul să se usuce pe gene și abia apoi aplici următorul strat.

Citește și:

Învață să-ți alegi corect fardul de obraz

Cum trebuie să-ți faci gomaj în funcție de tipul tău de ten

Întotdeauna piaptănă-ți genele! Cel mai eficient e pieptănul pentru gene metalic, cu dinții lungi și foarte subțiri. Aplică mascara, așteaptă câteva secunde să se usuce, piaptănă genele, și apoi vino cu următorul strat de mascara.

Deși unii specialiști în machiaj îți recomandă să combini mai multe tipuri de mascara, alții susțin că nu toate formulele sunt compatibile între ele, și rezultatul poate ieși prost.

Nu are sens să riști, așa că folosește un singur tip de mascara (volum, alungire, curbare, ori toate trei reunite în același produs).

Iar dacă îți place foarte tare peria de la un rimel mai vechi, folosește-o împreună cu rimelul nou de care nu ești foarte încântată.

Îngrijește-ți genele cu un serum special, ori folosește un mascara ce are și agenți de hidratare. E important să le stimulezi creșterea, să le fortifici, micuțele gene au și ele nevoie de ajutor. Nutriția acestora se va vedea și în machiaj.

Foto: Hepta/PR 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter