Victor Hănescu divorțează după șapte ani de căsnicie. Motivul despărţirii de soţie

Publicat pe

Victor Hănescu divorțează după șapte ani. După o căsnicie de ani de zile, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut chiar de către Victor şi Andreea, prin intermediul unui comunicat. Iată declaraţiile despărţirii!

Andreea şi Victor Hănescu au decis să pună punct relaţiei lor.

„Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămane pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”, a spus fostul sportiv. Andreea şi Victor Hănescu au doi copii, Luca şi David.

Victor Hănescu, fost număr 26 ATP, acordă o atenţie specială pregătirii copiilor prin programele Academiei Victor Hănescu.

Victor Hănescu lucrează cu copiii

După 17 ani de tenis profesionist, dintre care 10 în Top 100 ATP, Victor Hănescu a trecut la o nouă provocare: proiectul Academia Victor Hanescu (AVH), născut din dorinţa de a transmite mai departe cunoştintele şi experienţa acumulată în cariera de sportiv de performanţă.

Astfel, Victor Hănescu organizează pentru copiii din toată lumea tabere speciale de pregătire, cea de a patra ediţie a Train Like a Pro’ urmând să se dispute în luna august, la Târgu Jiu, notează sportprofit.ro.

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter