Andreea Berecleanu a fost în centrul atenției la un eveniment!

Publicat pe

Vedetele au luat parte la un eveniment medical în București, unde tema de discuție a fost medicina regenerativă și anti-aging din România.

Printre vedetele prezente la eveniment se numără Andreea Berecleanu, Olivia Păunescu, Simona Pătruleasa, Octavia Geamănu, Anca Lupu, Ileana Badiu și Diana Bart. Cea care a atras toate privirile la eveniment a fost Andreea Berecleanu care a purtat o ținută impecabilă.

Prezentatoarea TV a purtat o rochie bleumarin pe corp, care i-a pus silueta în evidență. La întreaga ținută, vedeta a asortat o broșă care a adus un plus de eleganță. Andreea Berecleanu a fost în centrul atenției la eveniment.

'Chirurgia estetica ajuta fata sau corpul uman in toate formele sau aspectele sale, de la partea superficiala, pâna la contur. O operatie estetica este cea care face viata pacientului mai frumoasa, nu numai chipul lui. De fapt, nu spunem mai frumoasa, ci mai buna. La fel de valoroasa este interventia expertilor nostri prin solutii non invazive, fie ca vorbim de nutritie genetica, terapii intravenoase cu micronutrienti sau proceduri corporale revolutionare, oferite exclusiv pacientilor Cronos Med', a declarat Dr. Constantin Stan.

FOTO: PR

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro