Cum a fost la GLAMOUR Street Fashion Show 2017

Publicat pe

Luni seara, la Biavati Events, a avut loc cel mai glam eveniment al anului, GLAMOUR Street Fashion Show, aflat la cea de-a treia ediție.

71 de participante au defilat pe catwalk, au primit sesiuni glam de make-up și hairstyling de la Maybelline și LOreal Professionnel, li s-au realizat sute de fotografii, au primit premii și li s-au acordat zeci de mii de voturi pentru cele mai interesante ținute intrate în competiție. Acestea au fost coordonatele celui mai așteptat eveniment de street fashion al anului.

Invitații au purtat ținute create de ei, de prietenii lor sau de designeri de renume, s-au fotografiat și au asistat la momentul muzical pe care l-a pregătit Liviu Teodorescu. Juriul a deliberat, concurentele au fost aplaudate, iar seara s-a încheiat cu succes!

Intră în galeria foto alăturată pentru a vedea cum a arătat atmosfera la cel mai glam eveniment al anului.

Nu uita să arunci un ochi și la câștigătoarele serii.

Le mulțumim partenerilor GLAMOUR în acest proiect: LOreal Professionnel, Maybelline, C&A si IQOS.

Le mulțumim pentru ajutorul acordat în această seară și celor de la: Biavati Events, Claires, Cutia cu Poze, Fives International, Fresh`n Rebel prin Hama, Saber Elyzia, World Class.
Official coffee partner: Meron Home of coffee.

Foto: Andrei Via

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter