Cum s-a îndrăgostit Dragoş Bucur de soţia sa, Dana Nălbaru: "Eu n-am stat să mă gândesc ce-mi place la ea!"

Publicat pe

Dragoş Bucur ne-a dezvăluit faptul că are o relaţie foarte specială cu soţia sa, Dana Nălbaru. S-au cunoscut în urmă cu 12 ani şi de atunci sunt de nedespărţit.

Actorul a povestit despre momentele în care şi-a cunoscut viitoarea soţie. I-a plăcut tot la ea şi în câteva momente a decis că ea este femeie alături de care vrea să îşi petreceacă restul zilelor.

Dragoş Bucur a fost întrebat de Revista Viva! ce admiră cel mai mult la o femeie. Nu a ezitat şi a adus-o în discuţie pe Dana Nălbaru.

„Dacă te referi la femeie ca femeie, ca o persoană de sex opus cu care vreau să trăiesc, vreau, nu vreau, în momentul de faţă nu mă pot raporta decât la Dana. Când am cunoscut-o acum 12 ani, nici n-am stat să mă gândesc ce îmi place la ea. Noi ne-am văzut şi după câteva zile ne-am hotărât să ne căsătorim. Mi-a plăcut tot la ea. Mi-au plăcut ochii, mi-a plăcut aura pe care o avea în jurul ei, mi-a plăcut felul că puteam să stăm să vorbim ore întregi.”, ne-a spus Dragoş Bucur.

Foto: Viva!

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter