Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au devenit părinţi spirituali. "Îi vom călăuzi aşa cum ne pricepem"

Publicat pe

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au devenit părinţi spirituali. Weekendul care a trecut a fost unul special pentru prezentatoarea TV şi soţul său. Cei doi au fost naşi pentru prietenii lor care au decis să se căsătorească. Imaginile pe care le-au făcut sunt superbe!

Andreea Berecleanu a dezvăluit prietenilor săi din mediul online că zilele care au trecut au fost foarte speciale pentru familia sa. Împreună cu soţul său a intrat în biserică şi împreună, au devenit naşi pentru doi prieteni apropiaţi. Evenimentul a fost de departe unul dintre cele mai speciale. Rochii elegante, costume impecabile, atmosferă emoţionantă, muzică clasică, toate componentele unei nunţi perfecte.

Mireasa a purtat două rochii deosebite, una roz, iar alta albă, superbă. Nici naşa nu s-a lăsat mai prejos. A optat pentru o rochie bleu-turquoise, iar seara, la petrecere, o rochie provocatoare, neagră.

Andreea Berecleanu a trăit o intensă bucurie, a postat imagini pe Instagram, dar şi câteva cuvinte despre eveniment.

„Începând de sâmbătă, suntem părinți spirituali pentru Răul și Patricia. Un eveniment care le marchează viață și pentru care am fost aleși să le fim alături. Îi vom călăuzi așa cum ne pricepem, în calitate de nași dar și de prieteni.”, a scris prezentatoarea TV.

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au devenit părinţi spirituali. "Îi vom călăuzi aşa cum ne pricepem"Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au devenit părinţi spirituali. "Îi vom călăuzi aşa cum ne pricepem"

Andreea Berecleanu, despre operaţiile estetice

Pe lângă sport și alte activități relaxante de la care nu se abate, Andreea mărturisește că este atentă la ce mănâncă și apelează, atunci când este nevoie, la cure de detoxifiere.

'Trăsăturile sunt mai mult sau mai puțin interesante, pentru mine însă primează calitatea pielii. Fac de două ori pe an cure de detoxifiere și am grijă să beau foarte multe lichide. Eu fac detox-ul în cure de câte cinci zile sau zece zile cu sucuri naturale din diverse combinații de fructe și legume', spune Andreea Berecleanu.

Întrebată dacă ia în calcul ideea unei operații estetice, poate chiar la clinica soțului ei, prezentatoarea Observator susține că nu se poate gândi serios la asta.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter