Conchita Wurst suferă de o boală cumplită. Mesajul care a lăsat mască pe toată lumea

Publicat pe

O lume întreagă l-a cunoscut și i-a apreciat talentul la cântat, după ce a participat la Eurovision. Este un personaj controversat și a reușit să strângă sute de mii de fani, însă recent a transmis un mesaj care a luat prin surprindere pe toată lumea. Conchita Wurst suferă de o boală cumplită, mai exact acesta are HIV.

Conchita Wurst, câștigătorul Eurovision din 2014, a anunțat că este seropozitiv printr-un mesaj pe care l-a postat pe una dintre rețelele de socializare. Artistul a vrut să facă publică această informație, după ce un fost iubit l-ar fi amenințat că va spune adevărul despre starea lui sănătate. Celebrul travestit a mărturisit că este bolnav de mulți ani, iar acum că a dezvăluit suferința lui se simte mult mai eliberat.

Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelevant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru. Sper să ofer curaj altor oameni şi să fac astfel încă un pas în lupta împotriva stigmatizării persoanelor care, din cauza propriilor comportamente sau ale altora, au ajuns să fie infectate cu HIV. Să îţi anunţi singur homosexualitatea e mai bine decât atunci când un terţ o anunţă în locul tău! Pentru fanii mei: informaţia despre statutul meu de persoană pozitivă cu HIV poate că este nouă pentru voi – însă starea mea de sănătate nu e o noutate. Din punct de vedere medical sunt bine şi sunt mai puternică, mai motivată şi mai eliberată ca niciodată. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru', a anunțat Conchita Wurst pe social media.

Citește și: Look dramatic! Conchita Wurst îţi dezvăluie secretul apariţiilor ei! 

Citește și: Conchita Wurst, surpriza serii la ceremonia de închidere a Festivalului Internațional de la Berlin

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter