Conchita Wurst, surpriza serii la ceremonia de închidere a Festivalului Internațional de la Berlin

Publicat pe

Festivalul Internațional de la Berlin s-a încheiat sâmbătă seară, premiul Ursul de Aur fiind câștigat, în acest an, de filmul „A Teströl és Lélekröl' („On Body and Soul'), regizat de Ildiko Enyedi.

Cum era de așteptat, ținutele purtate de vedetele festivalului pe covorul roșu au fost care mai de care mai elegante sau extravagante, iar actorii, producătorii, regizorii și nu numai au fost degajați și au făcut numeroase glume în timp ce se lăsau fotografiați.

Surpriza serii a fost însă Conchita Wurst, câștigătorul Eurovision 2014. Acesta a ales pentru ceremonia de închidere a Festivalului Internațional de Film de la Berlin o ținută all black, formată din pantaloni și sacou. În semn de solidaritate, Conchita a purtat în piept o fundiță roșie, simbolul împotriva cancerului la sân.

Iată ce alte ținute au ales să poarte vedetele la ceremonie de închidere a Festivalului Internațional de Film de la Berlin!

Conchita Wurst, surpriza serii la ceremonia de închidere a Festivalului Internațional de la BerlinConchita Wurst, surpriza serii la ceremonia de închidere a Festivalului Internațional de la Berlin

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Festivalul de Film de Berlin – Lista completă a câştigătorilor celei de-a 67-a ediţii 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter