5 piese lansate de artiști români în „Luna Îndrăgostiților”

Publicat pe

Februarie este luna iubirii cu siguranță, iar acest lucru îi inspiră și pe artiștii români să compună piese care ajung la sufletul oamenilor și al îndrăgostiților.

Valentines Day a fost ocazia ideală pentru Alina Eremia, Loredana sau Speak să lanseze videoclipuri  create special pentru această sărbătoare și să fie, mai mult sau mai puțin, mesageri ai dragostei.

Iată 5 piese românești lansate cu ocazia Zilei Îndrăgostiților!

Alina Eremia – „Poartă-mă'. În noua sa piesă, Alina Eremia și-a dorit foarte mult să fie mesagerul iubirii și consideră că dragostea trebuie să o „porți' oriunde ai fi.

Speak – „Șase tipuri de băieți'. Speak face un interviu al unor tipologii de bărbați: de la hipsteri, la corporatiști, băieți de bani gata și cei cu mai puțini bani, într-o piesă lansată fix pe 14 februarie.

Loredana – „Ziua de azi'. Loredana le-a făcut cadou îndrăgostiților o baladă de iubire, un emoționant îndemn la a te bucura pentru ceea ce ai și a trăi în prezent.

Adda – „Se vede pe fața ei'. În noul single, Adda vorbește cum o fată își vinde dragostea pentru bani și nu o interesează nimic altceva.

Vunk – „Camera ei'. Videoclipul piesei a fost filmat live, dintr-o singură bucată, iar tot procesul a fost live și pe Facebook.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

5 paşi simpli să te transformi într-o femeie fatală de Valentines Day

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter