Andreea Berecleanu și Constantin Stan au împlinit 2 ani de căsnicie: ”Un moment fericit al vieții noastre”

Publicat pe

În urmă cu 2 ani, Andreea Berecleanu și Constantin Stan își uneau destinele pentru totdeauna. Cei doi sărbătoresc astăzi 2 ani de când au spus cel mai hotărât 'DA' din viața lor, dar și toate momentele de fericire pe care le-au trăit până acum.

Au fost 2 ani plini de iubire, momente unice și speciale pentru cei doi, iar de acum înainte aceste clipe vor dura până la sfârșitul vieții lor. Andreea Berecleanu și Constantin Stan formează o pereche frumoasă împreună și reușesc să aibă un echilbru în tot ceea ce fac.

Această zi specială nu putea să treacă atât de simplu. Andreea Berecleanu a scris cele mai frumoase cuvinte despre căsnicia ei, dar și despre omul care o face fericită în fiecare zi.

'Aniversarea noastra de cununie, acum 2 ani. Un moment fericit al vietii noastre impreuna. Un pas firesc, alaturi de copiii nostri bucurosi, alaturi de parinti, nasi si cativa prieteni foarte apropiati. O imagine pentru o viata pe care ne-o dorim pana la capat plina de dragoste, bucurii si sanatate!', a scris Andreea Berecleanu pe social media.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan

Andreea Berecleanu și Constantin Stan

Citește și: Este o soție de medic ipohondră? Ce ne-a spus Andreea Berecleanu despre problemele de sănătate

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter