Cum îşi petrec luna de miere Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Publicat pe

Luna de miere a lui Cristi Borcea şi a Valentinei Pelinel. Pe data de 12 septembrie, cei doi au spus DA în faţa ofiţerului stării civile. Tot atunci au confirmat faptul că Valentina poartă în pântece gemeni. Despre luna de miere nu au povestit prea multe deoarece va fi o perioadă delicată!

În iulie, mai exact pe data de 2, Cristi Borcea a ieşit din închisoare, după ani la rândul în care a stat în spatele gratiilor. Iubita, Valentina Pelinel, îl aştepta emoţionată. Imediat când l-a zărit, a sărit în braţele lui, l-a sărutat în văzul ziariştilor fără vreo jenă. Anii petrecuţi în penitenciar au lăsat urme asupra fostului şef de la Dinamo. Acesta este nevoit acum să se trateze.

A anunţat că luna de miere va fi în familie, la tratament. În Bodrum va urma un detox timp de 8 zile. Nu va fi uşor, dar alături o are pe Valentina, dar şi pe băieţelul lor Milan. La şase zile de la căsătorie, aceştia au postat o imagine din Turcia, din luna de miere. Apar toţi trei, fericiţi. Mesajele nu au întârziat să apară: „Sunteţi foarte frumoşi! (…) Voi trei semănaţi! (…) Tabloul perfect!”

La ieşirea de la ofiţerul stării civile acum câteva zile, Cristi Borcea a vorbit despre sarcina Valentinei, dar şi despre vacanţa din Bodrum.

„Eu aș vrea fetițe, să vedem. Nu vom face o petrecere acum, doar ne-am cununat. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar chimia și-a spus cuvântul. Am primit vestea că voi fi tătic foarte fericit. Plecăm în Bodrum, în Turcia, în următoarele opt zile, pentru un detox, pentru problemele pe care le am. Tata mi-a dat sfatul, ține mult la Valentina, să am grijă de ea și să fim o familie până la sfârșitul vieții”, a afirmat Cristi Borcea.

Înainte de mariajul cu Valentina, Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. Pentru luna de miere, cei doi au ales la vremea aceea o destinație exotică exclusivistă, îndrăgită de vedetele de la Hollywood, Insula Saint Barts din Caraibe, cotată ca una dintre cele mai scumpe destinații din lume. Excursia a fost plănuită în secret de afacerist, a fost un cadou surpriză pentru Alina.

Inelul de logodnă al Valentinei Pelinel valorează 13.000 de euro

Ştim deja că fostul şef de la Dinamo are gusturi bune, face cadouri scumpe, flori în buchete impresionante. Nu ne-a dezamăgit nici de data aceasta când i-a ales actualei sale soţii, Valentina Pelinel un inel de logodnă valoros. Bijuteria o poartă pe degetul inelar actuala doamnă Borcea. Are diamant, de 1,5 karate, şi ar fi investit nu mai puţin de 13.000 de euro.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter