Inelul de logodnă al Valentinei Pelinel valorează 13.000 de euro. Când i l-a dăruit Cristi Borcea

Publicat pe

Inelul de logodnă al Valentinei Pelinel. Când ne aşteptam mai puţin, Cristi Borcea şi iubita sa au decis să se prezinte în faţa ofiţerul stării civile şi să se căsătorească. Vedeta primise cu mult timp înainte inelul, însă acum s-a aflat ce bijuterie valoroasă poartă pe deget!

Ştim deja că fostul şef de la Dinamo are gusturi bune, face cadouri scumpe, flori în buchete impresionante. Nu ne-a dezamăgit nici de data aceasta când i-a ales actualei sale soţii, Valentina Pelinel un inel de logodnă impresionant. Bijuteria o poartă pe degetul inelar actuala doamnă Borcea. Are diamant, de 1,5 karate, şi ar fi investit nu mai puţin de 13.000 de euro.

Poate pentru mulţi, aceasta sumă nu este deloc accesibilă, peste 60.380 de lei. La acest preţ, poţi cumpăra chiar şi o casă la ţară. ( Citeşte AICI şi cât au costat sandalele și accesoriile pe care Valentina Pelinel le-a purtat la cununie)

Acum s-a aflat, conform Spynews, că Valentina Pelinel a primit inelul înainte de logodnă, cu mult timp înainte. Cristi Borcea i-ar fi pus inelul pe deget, ca dovadă a dragostei sale. În repetate rânduri, înainte de căsătoria de la starea civilă, Valentina s-a afişat cu bijuteria.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se căsătoresc şi religios. Au ales şi naşii. Iată cine sunt!

Cum arăta Valentina Pelinel acum 10 ani

Valentina este în culmea fericirii, după ce zilele acestea s-a căsătorit cu Cristi Borcea și a anunțat că urmează să aibă gemeni. Deși gemeni și-a dorit dintotdeauna, așa cum a mărturisit pentru VIVA! mai demult, în urmă cu circa 10 ani vedeta avea alte planuri, un apartament la New York și un alt partener de viață. Iată cum arăta Valentina Pelinel acum 10 ani!

Foto: Facebook, Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter