Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se căsătoresc religios. Au ales şi naşii

Publicat pe

Valentine Pelinel şi Cristi Borcea se căsătoresc religios. Pe data de 12 septembrie, cei doi şi-au unit destinele în faţa ofiţerului stării civile. Tot atunci au anunţat că vor avea gemeni, ea este însărcinată pentru a doua oară. Acum au stabilit şi cununia religioasă!

Valentina Pelinel și omul de afaceri Cristi Borcea se pregătesc de cununia religioasă. Dacă cei doi s-au cununat civil în România, cununia religioasă au ales să o facă în străinătate.

Astfel, potrivit wowbiz.ro, Valentina Pelinel și Cristi Borcea se vor cununa religios în Ungaria. Nunta ar urma să aibă loc luna viitoare, la Budapesta.
Cei doi viitori miri și-au ales și nașii. Aceștia sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția sa, Irina Nicolae, nimeni alta decât una dintre fostele componente ale celebrei formații de fete ASIA.

Probabil ceremonia va fi destul de restrânsă, doar familia posibil să ia parte.

Cât au costat sandalele și accesoriile pe care Valentina Pelinel le-a purtat la cununie

Valentina Pelinel a avut o apariție impecabilă în ziua în care a spus 'DA' și a devenit oficial doamna Borcea. Fostul fotomodel a avut o ținută simplă, dar care a atras atenția tuturor. Valentina Pelinel a reușit să se facă remarcată încă din prima clipă. Sandalele și accesoriile au fost atent alese și nu s-a uitat deloc la bani atunci când le-a luat.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter