Liviu Vârciu și fata sa de 16 ani și-au făcut tatuaj. Cum a reacționat mama Carminei: ”Eu pe jumătatea mea de copil am decis”

Publicat pe

Liviu Vârciu și-a luat fata de 16 ani și au mers împreună să se tatueze. Carmina și-a dorit mult un tatuaj, iar tatăl ei i-a îndeplinit dorința. Mama fetei nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat după ce a văzut tot ce s-a întâmplat. Cei doi își susțin fiica indiferent de situație.

Carmina a venit în vacanță la tatăl ei și au mers și s-au tatuat amândoi. Cei doi și-au tatuat un citat pe mână, iar acesta începe de pe mâna fetei și se continuă pe mâna tatălui. 'Cât timp voi trăi tu vei fi mereu fetița mea', este citatul pe care cei doi îl vor avea toată viața pe piele. În momentul în care mama Carminei a văzut ce au făcut cei doi, Ami le-a lăsat un comentariu pe social media: 'Vă strâng de gât pe amândoi'.

'Ne-am făcut amândoi tatuaj. Am zis că nu știu dacă sunt genial sau inconștient, dar așa am simțit că trebuie să fac cadoul acesta copilului meu. (…) Nu pot să vorbesc eu în numele femeii, nu ne știm atât de bine încât să-mi dau cu părerea. Eu pe jumătatea mea de copil am decis, eu am jumătatea din stânga, cu inima, mama ei are jumătatea din dreapta. Eu pe jumătatea mea mi-am permis cu fiica mea, pentru că m-a înnebunit că vrea, să-i fac cadoul acesta. Este un citat pentru mine, între tată și copil. Oricât ar trăi ea și oricât de mare s-ar face ea și oricât de mare ar deveni vedetă, star, avocat sau contabil tot copilul meu va rămane.', a spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu și Carmina și-au făcut tatuaj

Liviu Vârciu și Carmina și-au făcut tatuaj

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a apucat de videoblog

Actorul își susține fiica în tot ceea ce face. Ami Teiceanu i-a cumpărat cameră video Carminei pentru a se apuca de vlog. 'Da, o susțin. Eu i-am cumpărat tot ce se poate cumpăra. I-a luat și mama ei cameră și alte lucruri să o ajutăm. Dacă acesta este trendul acum, dacă toată lumea se filmează și când mânăncă și face o mulțime de accesări. E treaba ei, face ce vrea. Eu o susțin în tot ce vrea ea, îndrumată cumva ce e bine și ce e rău. Dacă ea decide să facă videoblog, dacă tatăl ei nu a fost în stare…', a declarat Liviu Vârciu.

Citește și: Cum a reacționat Liviu Vârciu când a fost întrebat dacă Anda Călin ar avea un nou iubit: 'O voi susține' / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter