Andreea Marin este pregătită oricând să devină din nou mamă: ”Dacă Dumnezeu vrea să mai fac un copil, așa se va întâmpla”

Publicat pe

Andreea Marin este fericită, iubită și se bucură din plin de viața frumoasă pe care o trăiește. De fericirea vedetei se ocupă iubitul ei, cu care nu exclude să mai aibă un copil. Andreea Marin a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a spus cu sinceritate cum se desfășoară viața ei acum.

Andreea Marin nu are de gând să se separe de iubitul ei, iar în curând relația lor nu va mai fi una la distanță. Vedeta îl apreciează foarte mult pe omul de lângă ea și este mândră pentru că acesta a reușit să clădească totul de la zero, fără ca cineva să-l ajute. Andreea Marin este fericită și nu exclude absolut deloc posibilitatea de a îi mai face un frățior sau o surioară fetiței sale Violeta.

'Nu va mai fi distanță multă vreme, e necesară acum, pentru că avem niște lucruri de dus la capăt, dar la un moment dat nu va mai exista distanță. Nu avem de gând să ne oprim, nu avem motive să ne oprim. Important este când oamenii găsesc o armonie, când se înțeleg unii pe alții și când există înțelegere. Nu vreau să fac comparații, pentru că nu există comparații. E vorba despre maturitate și despre faptul că am lângă mine acum un om care e trecut prin multe, un om care a construit de la 0 prin forțe proprii, iar oamenii de genul acesta apreciază lucrurile în viață. E o mulțumire pe care o aduc Cerului pentru că am întâlnit un astfel de om.

Ne e bine acum și asta e tot. Dacă Dumnezeu vrea să mai fac un copil, așa se va întâmpla. Îmi stă în fire să gândesc pozitiv și să dau la o parte ceea ce înseamnă piedică în viață, cu toții trecem prin lucruri bune sau mai puțin bune. Cred că am lipici la oameni buni!' a povestit Andreea Marin, la „Agenția VIP'.

Andreea Marin a fost în Africa împreună cu familia

Andreea Marin s-a întors în urmă cu aproape o săptămână din Africa, acolo unde a fost într-o minunată vacanță alături de iubitul ei, fiica ei, dar și sora acesteia. Vedeta a stat 10 zile departe de casă, iar vacanța a fost una foarte reușită.

„Am fost în Africa, alături de familia mea, alături de omul drag sufletului meu, am avut 10 zile în care ne-am bucurat unii de ceilalți. Au fost și copiii, căci vara e vară acolo, în adevăratul sens al cuvântului. Bălăceala a fost cuvântul de ordine. Am ales ținute colorate pentru că am zis să mă integrez bine. Fiind împreună cu sora mea, noi cele două gospodine, am gătit în fiecare zi pentru uriași și pitici, 7 la rând. Am fost noi, familia noastră. Când ești plecat departe de țară, îți e dor de bunătățile de acasă. Am fost în Verona, Veneția. Voi lansa un film la sfârșitul acestei luni, un film despre secolul în care trăim, despre viață sănătoasă, pentru că asta aleg să caut, în ultimul timp.', a declarat Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin se operează. Intervenţia chirurgicală va avea loc în România

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter