Andreea Mantea este din nou îndrăgostită: „Există cineva în viața mea!”

Publicat pe

Andreea Mantea este o mamă împlinită, dar și o femeie fericită. Băiețelul ei, David, îi umple inima de bucurie în fiecare zi, însă există și un bărbat care îi întregește fericirea vedetei.

Iubitul misterios al Andreei pare să aibe un simț al umorului destul de dezvoltat. De 1 Martie, acesta pare să fii uitat să îi cumpere vedetei un mărțisor, așa că a improvizat: un măr, o foaie pe care scrie „țișor' și nelipsitul șnur alb cu roșu. A ieșit un măr..țișor!

Cu toate astea, Andreea nu vrea să dezvăluie cine este persoana lângă care își petrece momentele romantice pentru că, spune ea, îi aduce ghinion.

În acest moment există cineva în viața mea. Nu vreau să vorbesc despre asta. De fiecare dată când am vorbit despre asta mi-a adus numai ghinion. Nu vreau să vorbesc despre asta deloc. Mă limitez doar la atât. Da, există cineva în viața mea. Nu am decis să stau să zic că uite, acesta este și uite ce bine e și să mă trezesc că în trei zile ne despărțim și mai știu eu ce se întâmplă și atunci chiar nu are sens', a spus Andreea Mantea în exclusivitate pentru Viva.

David pare să îi acapareze o bună parte din timp, așa că nu știe dacă apariția unui alt copil în viața ei ar fi o soluție bună. Totuși nu spune nu să mai aibă o fetiță pe viitor.

În acest moment sunt atât de înnebunită și disperată și îmi vine să stau lipită de el non stop, de David, încât, vă spun sincer că, nu știu dacă aș putea…mie îmi e foarte frică. Cred că o să fiu genul ăla de mamă care nu o să știe să își împartă iubirea. Da, mi-aș dori mult de tot o fetiță, eu mi-am dorit mult de tot o fetiță, nu mă așteptam să fie băiețel. Dar eu nu zic nu!', a mai adăgat Andreea.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Mantea este în culmea fericirii. Uite cât de mult a crescut fiul ei și ce mult îi seamănă!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter