Andreea Mantea este în culmea fericirii. Uite cât de mult a crescut fiul ei și ce mult îi seamănă!

Publicat pe

Andreea Mantea este o mămică fericită. Băiețelul ei, David, crește pe zi ce trece și seamănă foarte mult cu aceasta.

Andreea a postat o fotografie cu fiul ei pe Instagram în care se vede cât de mult a crescut micuțul David. Cel mic zâmbește pe sub mustăți în brațele mamei sale și se poate observa cât de atașat este de prezentatoarea tv. Deși David are părul blond deocamdată, asemănarea cu mama sa este incredibilă.

Se pare însă că fiul vedetei este un copil destul de neastâmpărat, având în vedere că Andreea îl alintă „Ștrumful terorist'. Ca orice copil de aproape 2 ani, acesta face diverse prostioare, iar în fotografie pare că abia ce a avut o întâmplare care a supărat-o puțin pe mama sa. Totuși Andreea nu se poate supăra pe micuțul ei, care este foarte drăgălaș, iar zâmbetul său topește inima oricui.

Andreea Mantea l-a născut pe David pe 27 mai 2015, iar tatăl este luptătorul de MMA, Cristi Mitrea. Cei doi s-au îndrăgostit în cadrul show-lui „Burlăcița', însă s-au despărțit destul de repede, în timp ce Andreea era deja însărcinată. Cel mic nu poartă numele tatălui.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Ilinca Vandici şi Andreea Mantea, în ţinute sexy la petrecerea Kanal D

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter