Cristina Bălan, mamă a doi copii cu sindromul Down – „Zilele astea (re)începem drumul umilinţei”

Publicat pe

Cristina Bălan a revenit într-o postare pe pagina sa de Facebook asupra situaţiei dificile în care se află părinţii români care au copii cu sindromul Down.

 

Câştigătoarea show-ului „Vocea României' este mama a doi băieţi de 3 ani şi jumătate, Toma David și Matei Nikolas, care suferă de sindromul Down. Ei au fost motivul pentru care Cristina a participat la celebra emisiune.

 

Acum, artista a atras din nou atenţia asupra problemei copiilor cu sindromul Down, care nu primesc în România atenţia si îngrijirea de care au atât de mare nevoie: „În tarile civilizate exista personal calificat, insotitori, terapii gratuite, consiliere psihologica gratuita pentru parinti si copii, informare continua de calitate si actualizata, tot felul de facilitati pentru incluziune sociala etc

 

In Romania, un parinte de copil cu SD nu mai poate munci. Renuntand la locul de munca, dispare o sursa de venit. Copilul necesita terapii si tratamente. Va spun cu mana pe inima ca e o lupta sa gasesti terapeuti buni si institutii unde sa mergi la terapii de calitate…'

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter