Mărturisirea emoţionantă a Cristinei Bălan despre copiii săi

Publicat pe

Cristina Bălan, câştigătoarea emisiunii „Vocea României' (Pro TV) a făcut o mărturisire emoţionantă despre gemenii săi, Toma şi Matei, care vor împlini în curând 3 ani.

 

Micuţii au fost diagnosticaţi cu sindromul Down, iar cântăreaţa şi soţul său au povestit în emisiunea „La Măruţă' că au trecut prin momente extrem de grele de la naşterea celor doi copii.

 

Ei au fost motivul pentru care Cristina a ales să participe la această emisiune. Ei şi ceilalaţi 50.000 de copii diagnosticaţi cu Down în România.

 

„Îmi caut cuvintele de mai bine de o lună pentru această zi. Acele cuvinte care să descrie măcar în parte ce este în sufletul nostru, ce este în sufletul unui părinte care se confruntă cu o situaţie similară. Am ajuns la concluzia că este imposibil. De oricâtă empatie ar da dovadă un om, nu poate înţelege întocmai ce este în sufletul unui părinte care are un pui (sau mai mulţi) special.

 

În cadrul competiţiei «Vocea României», am spus în repetate rânduri că există un motiv pentru care Cristina a ales să participe. Ei, minunile noastre, copiii noştri – Toma şi Matei -, dar şi cei aproximativ 50.000 de copii din ţară diagnosticaţi cu sindromul Down, ei sunt motivul.

 

Pentru ei am riscat totul şi tot pentru ei, azi, de Ziua Mondială a Sindromului Down, ieşim să vorbim despre ce înseamnă sindromul Down şi, totodată, ce putem face (noi toţi) pentru aceşti copii speciali. Pentru că, nu-i aşa, dacă ne dorim cu adevărat, chiar putem să schimbăm viaţa împreună! Dacă va puteţi rupe o ora din viaţă, am să va rog să urmăriţi emisiunea de azi. Avem nevoie de energia şi gândurile voastre pozitive. Azi e despre ei. Doar despre ei”, a scris soţul Cristinei, Gabriel Bălan, pe pagina sa de Facebook.

 

Medicii au sfătuit-o pe Cristina să renunţe la sarcina: „Mi s-a spus că pot face avort medicinal. Sincer, acesta a fost lucrul care m-a durut cel mai mult, faptul că se considera o sarcină neviabilă. Nu înţeleg cum cineva poate să afirme că dacă extermini o sarcină care are un defect genetic, este un lucru bun. Am auzit astfel de păreri, care ard pe suflet ca fierul înroşit. E ceva foarte dureros.”, a povestit Cristina, care a suferit de depresie şi a trebuit să faca faţa comportamentului neadecvat al unor medici.

 

Foto: Facebook

 

Mărturisirea emoţionantă a Cristinei Bălan despre copiii săiMărturisirea emoţionantă a Cristinei Bălan despre copiii săi

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă