Ilinca Vandici şi Andreea Mantea, în ţinute sexy la petrecerea Kanal D

Publicat pe

Vedetele Kanal D au celebrat lansarea grilei de toamna a postului de televizune. La petrecerea de lansarea care a avut loc într-un cunoscut club din capitală au fost prezenţi: Teo Trandafir, Simona Patruleasa, Madalin Ionescu, Andreea Mantea, Ilinca Vandici sau Mugur Mihaescu.

 

Cu hit-urile care au consacrat-o, trupa Holograf a tinut aproape de scena cele peste 400 de persoane prezente la eveniment.

 

Kanal D a sarbatorit o toamna bogata in emisiuni, printre care show-ul „Bravo, ai stil!', unica emisiune din Romania care premiaza atitudinea si are si un rol educativ, dincolo de spectacolul in sine.

 

De asemenea, în grila de toamnă se vor afla emisiunile de succes Kanal D, „Teo Show', „WOWBiz', „Te vreau langa mine', iar fanii serialelor turcesti isi intalnesc eroii preferati din „Gunes', productie foarte indragita de public.

 

Ilinca Vandici şi Andreea Mantea, în ţinute sexy la petrecerea Kanal DIlinca Vandici şi Andreea Mantea, în ţinute sexy la petrecerea Kanal D
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter