Natalie Portman este însărcinată cu al doilea copil

Publicat pe

Prezentă la Festivalul de film de la Veneţia, Actriţa Natalie Portman (35 de ani), nu a mai putut ascunde faptul că este însărcinată cu al doilea copil.

 

Natalie a venit în Italia pentru a-şi prezenta cele mai recente filme ale sale, Jackie' şi Planetarium', însă atenţia de care s-a bucurat a fost una extrem de mare, toată lumea fiind curioasă să afle dacă se vor confirma zvonurile din ultima perioadă legate de cea de-a doua sarcina a sa.

 

Ei bine, la Veneţia a devenit oficial faptul că Portman va deveni mama din nou. Dacă la premiera filmului Jackie' a reuşit să păcălească, o data ce a păşit pe covorul roşu de la premiera lungmetrajului Planetarium', lucrurile au devenit clare. Rochia alba Valentino i-a scos în evidenţa burtica, iar zâmbetul de pe faţa sa a confirmat cât de fericită este.

 

Din 2012,  ea este căsătorită cu dansatorul francez Benjamin Millepied, împreună cu care are un fiu, Aleph, în vârstă de 5 ani.

 

După o perioadă în care au locuit la Paris, unde Benjamin a fost director al Baletului Operei din Paris, cei doi locuiesc acum la Los Angeles.

 

Foto: Hepta

 

Natalie Portman este însărcinată cu al doilea copilNatalie Portman este însărcinată cu al doilea copil

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter