Natalie Portman este însărcinată cu al doilea copil

Publicat pe

Prezentă la Festivalul de film de la Veneţia, Actriţa Natalie Portman (35 de ani), nu a mai putut ascunde faptul că este însărcinată cu al doilea copil.

 

Natalie a venit în Italia pentru a-şi prezenta cele mai recente filme ale sale, Jackie' şi Planetarium', însă atenţia de care s-a bucurat a fost una extrem de mare, toată lumea fiind curioasă să afle dacă se vor confirma zvonurile din ultima perioadă legate de cea de-a doua sarcina a sa.

 

Ei bine, la Veneţia a devenit oficial faptul că Portman va deveni mama din nou. Dacă la premiera filmului Jackie' a reuşit să păcălească, o data ce a păşit pe covorul roşu de la premiera lungmetrajului Planetarium', lucrurile au devenit clare. Rochia alba Valentino i-a scos în evidenţa burtica, iar zâmbetul de pe faţa sa a confirmat cât de fericită este.

 

Din 2012,  ea este căsătorită cu dansatorul francez Benjamin Millepied, împreună cu care are un fiu, Aleph, în vârstă de 5 ani.

 

După o perioadă în care au locuit la Paris, unde Benjamin a fost director al Baletului Operei din Paris, cei doi locuiesc acum la Los Angeles.

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva