Andreea Marin a fost în depresie după ce a născut-o pe Violeta: "M-am gândit la un gest extrem! A fost cumplit!"

Publicat pe

Andreea Marin a fost în depresie după ce a născut-o pe Violeta. Când fetiţa sa avea un an şi câteva luni, Andreea a trăit o cumplită depresie postnatală. Era la un pas de a face un gest extrem. Din fericire, a reuşit să depăşească acele momente, este o femeie puternică. A povestit acum despre perioada grea prin care a trecut, pe atunci era căsătorită cu Ştefan Bănică Jr.!

Vedeta a trecut prin momente de cumpănă în viaţă, când mama i-a murit în braţe pe când era numai un copil, când tatăl său, stâlpul familiei, a trecut în nefiinţă, dar şi cele trei divorţuri din viaţa sa. O ştim o femeie puternică şi de fiecare dată s-a pus pe picioare şi a mers mai departe. Ei bine, iată că acestea nu au fost singurele momente dificile.

Andreea Marin a trecut printr-o depresie postnatală la fel ca Oana Matache, sora Deliei, dar şi vedete internaţionale precum Chrissy Teigen. Ea a fost la un pas de un gest extrem. Avea o situaţie foarte bună din toate punctele de vedere, avea un copil, o familie, însă din motive personale a clacat. A înţeles însă că lucrurile nu sunt în regulă şi a luat atitudine.

„A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit. (…)

Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă.”, a declarat Andreea Marin pentru Adevărul.

Andreea Marin, fotografie inedită alături de fiica Violeta

De 1 iunie, Andreea Marin a petrecut alături de fiica sa. S-au plimbat ca fetele şi după mult timp, vedeta a arătat tuturor o poză cu Violeta. Fetiţa a crescut foarte mult, are părul lung şi trăsături atât de la mama sa, cât şi de la tatăl Ştefan Bănică. Pare că este înaltă, are picioare lungi, semn că face şi foarte mult sport.

Andreea Marin ţine departe de ochii curioşilor viaţa fiicei sale, este destul de rezervată!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter