Andreea Marin, în culmea fericirii alături de noul iubit: "Mă face să mă simt femeie cu adevărat!"

Publicat pe

Andreea Marin trăieşte de o bună perioadă de timp o poveste de iubire cu Andrei Brâncoveanu, consulul României în Libia. Iată ce declaraţii a scos acum vedeta la iveală despre relaţia lor!

Toţi ştiu că Andreea Marin nu vorbeşte foarte des despre relaţiile sale. În vârstă de 32 de ani, noul iubit se pare că o face să se simtă mai bine ca niciodată. Vedeta a dezvăluit de curând că anul acesta a fost unul minunat datorită fiicei sale şi a bărbatului din viaţa sa.

„Am avut un an foarte bun datorită bucuriilor oferite de fiica mea, e un copil tare bun, îi multumesc Lui Dumnezeu că este sănătoasă. (…)  Sunt împlinită sufleteşte şi datorită omului de lângă mine, fireşte că mă echilibrează, mă face să mă simt femeie cu adevărat. La un bărbat caut bun simţ, protecţie, umor, sentimentul acela să mă simt femeie lângă bărbatul meu, altfel, dacă nu există echilibru apar frustări”, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

 

Citeşte şi:  Vedetele care au purtat haine de blană la Gala Unica 2017

Andreea Marin a mai amintit şi de relaţiile pe care le-a mai avut în trecut.

„Nu e nicio nenoricire că drumurile oamenilor se despart, ne întâlnim cu alţi oameni, asta e viaţa”, a adăugat Andreea Marin care se pare că a trecut peste tot ce a trecut, peste fostele căsnicii.

Foto: Cristi Duminecioiu

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter