Stilistul VIVA! a comentat ținutele de la Gala Unica

Publicat pe

Gala Unica 2017, eveniment ce s-a desfășurat seara trecută, la Biblioteca Națională din București, a reunit cele mai cunoscute nume din showbiz.  Se pare că dress code-ul, „Glam with a touch of red”, a fost o adevărată provocare pentru o parte dintre invitați, lucru ce nu a trecut neobservat de stilistul VIVA!.

 

La Anca Lungu prima problemă este că nu are acel touch of red. Apoi, rochia pare puțin mare, ar fi putut să-și acentueze talia cu o centură sau un cordon.

Corina Caragea poartă o rochie de o asemănare izbitoare cu cea a Ancăi Lungu, probabil au mers la același designer. La fel, nu există acel touch of red care ar fi putut fi orice, de la cercei, ruj, culoarea unghiilor.

Nici la Magda Pălimariu nu există elementul red, în rest rochia este drăguță, dar nu o avantajează această lungime. Îi recomand o lungime midi.

Antonia și Alex Velea sunt foarte cool și fashion. Antonia poartă ruj roșu, ceea ce poate fi considerat touch of red, iar la Alex îmi place că poartă acea blană roșie foarte asumat.

Iuliana Tudor poartă o  ținută  casual, de zi, total nepotrivită acestei ocazii.

Alina Tanasă are un outfit foarte glam și touch of red. A întrunit toate cerințele dress code-ului, și cool și fresh. Foarte potrivită ținuta pentru un astfel de eveniment.

Lucian Mândruță are cravata roșie, dar pantalonii sunt prea mari pentru înălțimea dânsului.

Sfat: ar trebui scurtată lungimea, să nu se strângă deasupra pantofului, mai ales la un astfel de eveniment.

Una dintre cele mai surprinzătoare apariții este Alexandra Ungureanu. Artista  poartă o creație spectaculoasă semnată Cristina Săvulescu, perfectă pentru această gală.

 

Anda Crăpătureanu

Foto: Cristian Duminicioiu

Citește și:

Gala Unica, evenimentul care premiază personalitățile marcante ale anului 2017

Vedetele care au purtat haine de blană la Gala Unica 2017

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter