Oana Roman, în a doua ediţie a emisiunii "Oana Punct Roman". Vezi ce subiecte a dezbatut vedeta

Publicat pe

Oana Roman dezbate în emisiunea de astăzi „Oana Punct Roman” cele mai arzătoare subiecte ale săptămânii. Fii atent ce secrete mai scoate la iveală din viaţa vedetelor!

Oana Roman și-a propus să pună la punct lumea mondenă, în fiecare joi, de la ora 15.00, live, pe pagina de Facebook Revista VIVA!  De acum încolo, viața vedetelor n-o să mai pară o lume inaccesibilă, strălucitoare și plină de secrete. Asta pentru că veți afla povești neștiute chiar din interior, de la „una de-a lor!

Una dintre rubricile emisiunii este „Personalitatea săptămânii. Iată ce spune Oana despre această secţiune dezbătută în emisiune.

„Am denumit special rubrica „Personalitatea săptămânii, și nu „Vedeta săptămânii, pentru că îmi doresc să identific o adevărată personalitate, care poate fi din absolut orice domeniu și care a făcut în săptămâna res-
pectivă ceva special, frumos, care merită apreciat. Poate fi oricine: un copil special, un elev, student, o mamă, o bunică, un cercetător, un om al legii, o asociație etc. Vrem să recunoaștem meritele oamenilor frumoși.”, ne-a spus Oana Roman.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter