Andreea Marin, extrem de sexy, iar Mihaela Rădulescu ca o mireasă - așa și-au făcut apariția cele două la „Uite cine dansează”

Publicat pe

Andreea Marin a uimit din nou în cea de-a 7-a ediție „Uite cine dansează' și ales să poarte o ținută extrem de sexy, spre deosebire e rivala sa, Mihaela Rădulescu, care a optat pentru o rochie lungă.

Andreea Marin a atras în fiecare ediție a show-ului atenția asupra ei și a ținutelor pe care le-a purtat. A fost foarte sexy, foarte elegantă, dar și mai sobră, iar fiecare rochie sau costum ale ei au fost comentate, dar și apreciate. Și de această dată, Andreea a impresionat prin rochia aurie pe care a purtat-o.

Aceasta a ales, ca de fiecare dată, o creație Cristina Săvulescu care îi pune în valoare silueta. Într-o rochie scurtă, decoltată, aurie, Zâna este foarte sexy. Styling-ul ei a fost completat de o pereche de sandale cu toc aurii, un machiaj smokey eyes, iar părul și l-a prins în coc și și-a adăugat breton, look care o prinde de minune.

Pe de altă parte, Mihaela Rădulescu arată ca o miresică. Și de această dată Dana Budeanu a ales styling-ul prezentatoarei, iar Mihaela și-a făcut apariția într-o rochie lungă, albă, care are tăieturi de la coapsă în jos și aplicații de perle cusute manual. Părul și l-a prins într-o coadă împletită într-o parte, ceea ce i-a oferit un look romantic.

Andreea Marin, extrem de sexy, iar Mihaela Rădulescu ca o mireasă - așa și-au făcut apariția cele două la „Uite cine dansează'Andreea Marin, extrem de sexy, iar Mihaela Rădulescu ca o mireasă - așa și-au făcut apariția cele două la „Uite cine dansează'

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu – Ţinute absolut surprinzătoare la „Uite cine dansează' 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter