Bradley Cooper şi Irina Shayk sunt părinţi de fetiţă. Ce nume frumos i-au ales!

Publicat pe

Dacă ieri s-a aflat că Irina Shayk şi Bradley Cooper au devenit părinţi pentru prima dată în urmă cu 2 săptămâni, astăzi presa de peste ocean a dezvăluit sexul şi numelui copilului.

 

Cei doi îndrăgostiţi au încercat să păstreze secretul cât mai mult timp posibil, însă E! News a scris acum că familia lor s-a mărit cu o fetiţă care a primit numele Lea de Seine Shayk Cooper. Actorul în vârstă de 42 de ani a fost surprins plimbându-şi copilul prin Venice Beach in acest weekend.

 

Venirea micuţei pe lume i-a bucurat nespus pe cei doi care se simt binecuvântaţi. Ei trăiesc o incredibilă poveste de dragoste din 2015, în ciuda diferenţei de vârstă de 11 ani. În luna decembrie a anului trecut, Irina Shayk şi-a oficializat sarcina pe catwalk, în timpul unui show organizat de Casa Victorias Secret la Paris.

 

Top modelul în vârstă de 32 de ani şi-a dorit foarte mult să întemeieze o familie, acesta fiind ce mai imprtant lucru pentru ea, iar cei doi părinţi îşi doresc o familie şi mai mare.

 

Sursa citată de E! News declară că Bradley şi Irina se iubesc atât de mult, încât acesta nu va fi singurul lor copil. Vor mai urma şi alţii.

 

Florentina Liutic

 

Vezi si:

Irina Shayk – O rusoaica in Liga Campionilor

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă