Antonia, în lacrimi la „Uite cine dansează”. A povestit cel mai greu moment din viața ei plângând

Publicat pe

Emoțiile i-au copleșit, luni seară, pe concurenții „Uite cine dansează' care au povestit momente grele din viața lor, iar Antonia a fost cea mai afectată de piedicile prin care a trecut în viață.

Pentru artistă, fiica ei, Maya, este punctul slab care o face imediat să plângă atunci când se spun lucruri neadevărate.

Cel mai neadevărat lucru spus despre mine a fost că mi-am abandonat fetița', a spus Antonia, după care a izbucnit în plâns.

„Am avut o perioadă în care eram foarte închisă în mine. Mergeam la concerte și nu mai voiam să fac poze. Voiam doar să cânt și să plec. Și mi-a părut foarte rău. Ştiu cine sunt eu, ştiu că sunt o mamă bună. Cel mai mult m-a ajutat familia. Ne dorim să fim o familie normală și să fim apreciați', a mai spus Antonia.

Aceasta este și o bună actriță și reușește să își ascundă foarte bine emoțiile atunci când este pe scenă, ceea ce a făcut și în timpul dansului pe care l-a interpretat în concurs. Andreea Marin a fost cea care a dat-o de gol.

O să dau din culise. Cei din fața televizorului nu știu că tu aveai lacrimi în ochi cu doar un minut înainte să intri pe ringul de dans, din cauza fetiței tale. E mare lucru că ești o bună actriță', a spus Andreea Marin în timpul jurizării.

Nu a fost singurul moment greu din ediția a 7-a a emisiunii pentru Antonia. Aceasta a fost în pericol de eliminare și a trebuit să se dueleze cu Roxana Ionescu. La final, juriul a ales, iar Antonia a mers mai departe cu 4 voturi din 4.

Antonia are o fetiță, Maya, care locuiește în Italia, din prima căsătorie cu Vicenzo Castellano. Acum, ea formează un cuplu cu Alex Velea și au împreună doi băieți: Dominic și Akim.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Alex Velea a dezvăluit când s-a îndrăgostit, de fapt, de Antonia și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter