Antonia, în lacrimi la „Uite cine dansează”. A povestit cel mai greu moment din viața ei plângând

Emoțiile i-au copleșit, luni seară, pe concurenții „Uite cine dansează' care au povestit momente grele din viața lor, iar Antonia a fost cea mai afectată de piedicile prin care a trecut în viață.

Pentru artistă, fiica ei, Maya, este punctul slab care o face imediat să plângă atunci când se spun lucruri neadevărate.

Cel mai neadevărat lucru spus despre mine a fost că mi-am abandonat fetița', a spus Antonia, după care a izbucnit în plâns.

„Am avut o perioadă în care eram foarte închisă în mine. Mergeam la concerte și nu mai voiam să fac poze. Voiam doar să cânt și să plec. Și mi-a părut foarte rău. Ştiu cine sunt eu, ştiu că sunt o mamă bună. Cel mai mult m-a ajutat familia. Ne dorim să fim o familie normală și să fim apreciați', a mai spus Antonia.

Aceasta este și o bună actriță și reușește să își ascundă foarte bine emoțiile atunci când este pe scenă, ceea ce a făcut și în timpul dansului pe care l-a interpretat în concurs. Andreea Marin a fost cea care a dat-o de gol.

O să dau din culise. Cei din fața televizorului nu știu că tu aveai lacrimi în ochi cu doar un minut înainte să intri pe ringul de dans, din cauza fetiței tale. E mare lucru că ești o bună actriță', a spus Andreea Marin în timpul jurizării.

Nu a fost singurul moment greu din ediția a 7-a a emisiunii pentru Antonia. Aceasta a fost în pericol de eliminare și a trebuit să se dueleze cu Roxana Ionescu. La final, juriul a ales, iar Antonia a mers mai departe cu 4 voturi din 4.

Antonia are o fetiță, Maya, care locuiește în Italia, din prima căsătorie cu Vicenzo Castellano. Acum, ea formează un cuplu cu Alex Velea și au împreună doi băieți: Dominic și Akim.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Alex Velea a dezvăluit când s-a îndrăgostit, de fapt, de Antonia și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro