După ce a învins lupta cu cancerul, Michael Douglas a devenit alt om: „Mi-a permis să petrec mai mult timp cu soţia”

Publicat pe

După ce a învins lupta cu cancerul, Michael Douglas (72) a început să aprecieze mult mai mult familia. A devenit un soț mai bun și un tată mai atent.

Într-un interviu acordat cu ocazia TCM Classic Film Festival, la cinematograful Ricardo Montalban din Los Angeles, actorul a povestit că, după ce a învins boala, a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp cu soția sa, Catherine Zeta Jones (47), dar și cu copiii, Dylan (16) și Carys (13).

Deși în 2014 cei doi au decis să se departă pentru o perioadă, la scurt timp a venit împăcarea, iar Michael și Catherine au decis să mai acorde căsniciei lor o șansă.

Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers', a spus actorul.

Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer oral, la nivelul limbii mai exact, iar faptul că a învins boala i-a oferit o perspectivă diferită asupra vieții și a familiei.

Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată – suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis să petrec mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin. Atunci când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri ca în trecut. Şi asta m-a făcut să apreciez faptul că am fost binecuvântat să am în viaţa mea o familie precum a mea', a mai povestit Miachael.

Inițial, actorul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer al gâtului și asta din cauză că la acea vreme se afla pe punctul de a porni într-un turneu de promovare a unui film. Michael a fost sfătuit să facă acest lucru din pricina faptului că diagnosticul cancerului la nivelul limbii poate cauza desfigurări faciale.

Michael Douglas este căsătorit cu Catherine Zeta Jones din anul 2000. Acesta este la a doua căsnicie după ce a fost căsătorit timp de 23 de ani de Diandra Luker.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Carys, fiica actorilor Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, este de o frumuseţe răpitoare

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter