Carys, fiica actorilor Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, este de o frumuseţe răpitoare

Publicat pe

Are doar 13 ani, însă Carys, fiica actorilor Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, s-a transformat într-o adolescentă încântătoare care a moştenit frumuseţea celebrei sale mame.

 

Prezentă alăturri de tatăl şi de fratele ei la premiera filmului „Rogue One: A Star Wars Story', Carys a atras toare privirile şi a amintit mult de momentele în care pe covorul roşu strălucea Catherine, mama ei. Pentru această apariţie, ea a ales o salopetă neagră, scurtă, accesorizată cu sandale cu talpă joasă, un outfit perfect pentru o puştoaică.

 

Dezinvoltă, cu un păr lung şi un zâmbet cuceritor, Carys este cu adevărat copia fidelă a mamei sale, tot aşa cum Kaia seamănă incredibil cu mama ei, Cindy Crawford.

 

La cât de frumoasă este, Carys va putea face, cu siguranţă, o carieră în modelling sau în cinematografie, însă pentru moment ea se bucură să-şi însoţească părinţii pe covorul roşu.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Carys, fiica actorilor Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, este de o frumuseţe răpitoareCarys, fiica actorilor Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, este de o frumuseţe răpitoare
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter