Blake Lively şi Ryan Reynolds au dezvăluit numele fetiţei lor de 2 luni

Publicat pe

După o apariţie neaşteptată pe Walk of Fame săptămâna trecută alături de cele două fiice ale lor, actorii Blake Lively şi Ryan Reynolds au dezvăluit numele fetiţei lor.

 

Aceasta a venit pe lume în urmă cu 2 luni, iar părinţii său au păstrat secret numele său până acum când presa americană scrie că micuţa a primit numele de Ines. Ea mai are o surioară, James, în vârstă de 2 ani, care seamănă perfect cu mama ei la aceeaşi vârstă.

 

Ines este un nume de originie spaniolă şi portugheză şi este extrem de feminin, în comparaţie cu cel al surorii sale. Blake a explicat la un moment dat ca şi-a dorit ca fiica ei cea mare sa poarte un nume masculin, pentru a continua tradiţia, actriţa având ea însăşi un nume foarte masculin.

 

În urmă cu o săptămână, actorul Blake Lively a primit o stea pe Walk of Fame, iar la ceremonia emoţionantă actorul în vârstă de 40 de ani le-a avut alături pe soţia lui, Blake, şi cele două fiice. Actriţa a arătat minunat în rochia albastră semnată Versace, însă toată lumea a fost captivată de cele două fetiţe ale lor, aflate la prima apariţie publică.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter