Andreea Marin nu-şi pune mare bază în iubit? ”Fericirea mea nu trebuie să depindă de altcineva”

Publicat pe

Andreea Marin crede că fericirea pe care o trăieşte trebuie să fie construită doar de ea şi să nu depindă de altcineva. Iată cum a trecut vedeta peste toate momente de cumpănă din viaţa sa.

Andreea Marin, despre momentele dificile din viaţa sa

'Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a înzestrat cu o forță interioară care m-a ajutat în cele mai grele momente din viață și pentru șansele pe care mi le-a oferit în viață. Și când am primit ceva negativ, tulburător, dureros, a fost ceva ce m-a călit. Bineînțeles că ne dorim să ne călim pe o cale mai ușoară, dar se întâmplă și așa. (…)Fericirea mea nu trebuie să depindă de altcineva, dar e o bucurie să o construiesc împreună cu cineva. Am avut multe necazuri, multe motive de tristețe în viață, dar am învățat cum să le fac față și că nu se termină lumea. Trebuie doar să acceptăm acea nereușită de moment, să descoperim ce e pozitiv în ea, sigur avem ceva de învățat de acolo', spune Andreea Marin în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe'  de la Antena Stars.

Despre felul cum a învățat să treacă peste greutăți, dar și despre valorile pe care i le transmite fetiței ei, Violeta, care acum are 10 ani, Andreea Marin vorbește sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.  La începutul lunii octombrie, Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre relația cu noul iubit.

Andreea Marin, despre noul iubit

„Eu nu mă plâng. Trăiesc de 20 de ani această poveste, deja m-am obişnuit cu ea. Din moment ce ieşi la lumina zilei cu cineva de mână sau nu, în cazul acesta cu cineva de mână, îţi asumi faptul ăsta. Dacă vrei să fii un om discret, să-ţi trăieşti viaţa în limite…. aceasta este decizia mea, după o experienţă nefastă trăită de curând. În cazul acesta, sunt alături de un om care are o meserie specială. Este un diplomat, are o meserie care cere discreţie. Dacă tu eşti în fotografii şi cu informaţii pe toate gardurile eşti cam uşor de identificat. Poate unii nu înţeleg de ce nu am răspuns imediat. Nu este firesc să fii într-un loc public să vină cineva să îţi bage în ochi două telefoane, fără să îţi ceară voie să te filmeze.', a spus Andreea Marin acum ceva vreme.

Citeşte şi: După ce a anunţat că îşi vrea tilul înapoi, fostul Principe Nicolae a reacţionat

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter