Ellen DeGeneres și Portia de Rossi sunt la un pas de despărțire. Iată ce avere fabuloasă au de împărțit!

Publicat pe

Zvonurile care anunță că Ellen DeGeneres și Portia de Rossi sunt la un pas de despărțire s-au amplificat în ultima perioadă și, din păcate, au mai mult decât parfum de credibilitate… Se pare că pe cele două vedete nu le va prinde împreună sfârșitul anului viitor. Iată ce le mai ține împreună și ce avere fabuloasă au de împărțit!

 

În 2008, când Ellen și Portia s-au căsătorit, fanii de sex masculin ai superbei actrițe, devenită celebră datorită rolul său din serialul Ally McBeal, au fost dezamăgiți să afle că idolul lor va purta rochie de mireasă în cadrul unei ceremonii… gay, dar în timp s-au obișnuit cu ideea că Portiei i-a furat inima cineva care se numește Ellen. La vremea respectivă, cuplul lor a fost ceea ce numim un perfect match, iar cei mai mulți au fost convinși că cele două vor îmbătrâni împreună.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, în ziua nunții lor.

Iată însă că, din păcate, între Ellen și Portia s-a cam rupt lanțul de iubire și, conform apropiaților celebrului cuplu, despărțirea e doar o chestiune de timp. S-au vehiculat multe supoziții, însă motivul care apare cel mai des este faptul că Ellen, una dintre reginele micului ecran, care are, din 2013 propriul talk-show,  „Ellen DeGeneres Show', este cam bossy și și-a băgat partenera, care în anii 2000 făcea furori în Ally McBeal, într-un nemeritat con de umbră. Pe de altă parte, se spune că Portia de Rossi este nefericită în relaţia cu Ellen şi geloasă pe cariera de succes a acesteia.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, în ziua nunții lor.

În luna august, cele două vedete vor împlini 10 ani de căsnicie și, conform legilor americane, dacă vor rezista până atunci, vor avea de împărțit o avere uriașă, pentru că Ellen are în conturi 360 de milioane de dolari, spre deosebire de Portia, care are doar 20. Teoretic, Ellen ar fi cea care ar trebui să grăbească lucrurile pentru a scăpa de împărțirea bunurilor comune, însă, paradoxal, ea este cea care încă mai vrea să facă lucrurile să meargă. E și de înțeles, fiindcă Ellen are 59 de ani, în timp ce Portia, la 44, e încă o partidă.

 

Tortul de nuntă, gustat de cele două… mirese.

Deși cele două au fost deja la terapie, individual și împreună, lucrurile între ele tot nu au mers și sunt la un pas de despărțire. De ce? Pentru că Ellen este o control freak (n.r. obsedată să dețină controlul) și în mare parte îi manageriază viața personală și profesională Portiei, afirmă un apropiat al cuplului. Pe de altă parte, Ellen e o romantică și nu-și dorește să divorțeze. Dacă asta se va întâmpla după împlinirea a zece ani de relație, averea sa de 360 de milioane se va înjumătăți, însă pierderea Portiei va fi mult mai dureroasă…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter