Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, replici tăioase în timpul emisiunii „Uite cine dansează”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au făcut deliciul publicului aseară la „Uite cine dansează'. Cele două nu numai că au fost care mai de care mai elegante, ci au fost și care mai de care mai acide una cu cealaltă.

Încă de la început Mihaela Rădulescu a prezentat-o pe Andreea Marin ca jurat, singură făcând haz de necaz că totul este o premieră până și pentru ea. Dacă inițial cele două au părut că vor face pace și că se vor înțelege pe tot parcursul emisiunii, Mihaela punând „punctul pe i', așa cum a declarat Zâna, atunci când a spus despre ziua de 6 martie că este o zi specială, pe parcurs lucrurile s-au încins. Ieri a fost ziua de naștere a tatălui Andreei Marin, care a decedat în urmă cu câteva luni.

Atunci când Gigi Căciuleanu s-a ridicat în picioare la dansul lui Sandu Lungu, fiind impresionat de grația acestuia, desi are 160 de kilograme, și Andreea a vrut să se ridice. În schimb nu i-a reușit parada pentru că Mihaela a pus-o imediat la punct spunându-I că momentul ei de jurizare a trecut și să stea jos.

Eu sunt șeful aici', a spus Mihaela, la care Zâna imediat a replicat: „Asta să o crezi tu'.

Dacă în final jurata emisiunii s-a supus și s-a așezat, la scurt timp a intervenit un alt moment care clar a supărat-o teribil pe Andreea Marin.

La jurizarea Ronei Hartner, Mihaela Rădulescu a luat pistolul pe care concurenta l-a aruncat în timpul dansului și s-a făcut că o împușcă pe Andreea atunci când critica echipa care a făcut un dans foarte frumos.

Gestul în glumă făcut de prezentatoare a deranjat-o foarte rău pe Andreea, care a fost și mai tăioasă cu colega ei de platou. La finalul emisiunii, Zâna a mers nervoasă la cei din producție să le reproșeze tot ceea ce nu i-a convenit.

Ce am putut observa din conflictele dintre cele două este că Mihaela a încercat să facă haz de necaz, să glumească și să pară cât de cât prietenoasă, în timp ce Andreea, chiar dacă la început răspundea elegant provocărilor prezentatoarei, pe parcurs s-a văzut că este destul de iritată și că nu dorește să facă glume deloc cu colega sa.

Suntem curioși cum se vor înțelege în următoarea ediție a emisiunii „Uite cine dansează'.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin – Prima întâlnire la „Uite cine dansează'. Divele s-au întrecut în replici şi ţinute

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter