Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin – Prima întâlnire la „Uite cine dansează”. Divele s-au întrecut în replici şi ţinute

Publicat pe

Show-ul de dans „Uite cine dansează' a început aseară la Pro Tv, iar ceea ce părea imposibil s-a întâmplat: Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au aflat pe aceeaşi scenă.

 

Mihaela Rădulescu a prezentat emisiunea alături de Cabral, în timp ce Andreea Marin a apreciat prestaţia concurenţilor alături de Florin Călinescu, Mihai Petre şi Gigi Căciuleanu.

 

Aşa cum era de aşteptat, cele două dive s-au întrecut în replici şi în ţinute elegante, Andreea optând pentru o rochie transparentă semnată Cristina Săvulescu, în timp ce Mihaela Rădulescu a purtat o rochie sexy, care i-a scos în evidenţă bustul generos.

 

Mihaela Rădulescu este cea care a prezentat-o pe Andreea Marin: „Nu credeam că o să spun asta, dar…Doamnelor și Domnilor: Andreea Marin'.

 

Mihaela Rădulescu a întrebat-o pe Andreea ce se mai întâmpla în viaţa ei, referindu-se la divorţul acesteia de Tuncay Ozturk. Andreea a depăşit cu eleganţă momentul şi a dat un răspuns extrem de emoţionant, amintind de ziua tatălui ei care a murit anul trecut:

 

Astăzi este ziua unui om special, care nu poate fi lângă mine, dar care mă privește de sus. Nu o să fiu tristă astăzi, și o să mă bucur alături de voi'.

 

Dialogul celor două dive a fost presărat cu replici acide de o parte şi de alta, iar fanii lor s-au întrecut şi ei în comentarii, apeciindu-le sau taxandu-le prestatia.

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter