Andreea Marin și Tuncay Ozturk au divorțat oficial

Publicat pe

Andreea Marin este oficial o femeie liberă. Luni s-a pronunțat divorțul de Tuncay Ozturk, iar totul a durat doar 10 minute.

La înfățișarea din 13 febrarie, Tuncay nu s-a prezentat, așa că judecătorii i-au zis că de această dată trebuie să vină obligatoriu. Medicul turc a ținut cont, așa că a fost primul care a ajuns la Judecătoria din Buftea.

Cu toate că Andreea a venit la puțin timp după Tuncay, această a fost prima care a plecat după doar 10 minute. Zâna a ales pentru ziua divorțului o ținuta albă, formată din pantaloni office, helancă, palton și pantofi cu toc nud. La polul opus, fostul său soț a purtat un costum negru și o cămașă albă.

Andreea nu a făcut nicio declarație după ce s-a pronunțat divorțul.

Chiar dacă anul 2016 nu a fost cel mai bun pentru Zâna, iată că 2017 a început perfecta. Va fi jurat în noua emisiune de dans de la Pro TV, „Uite cine dansează', iar acum divorțul de Tuncay Ozturk este oficial, ceea ce înseamnă că Andreea este liberă către un nou început pentru că, spune ea, crede în continuare în iubire.

Andreea Marin a mai fost căsătorită de două ori: cu Cristian Gheorghiță și cu Ștefan Bănică Jr. Aceasta are o fetiță, Violeta, împreună cu Ștefan.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

De Dragobete, Andreea Marin face dezvăluiri inedite despre dragoste şi căsătorie – „Mai cred în căsătorie'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter