De Dragobete, Andreea Marin face dezvăluiri inedite despre dragoste şi căsătorie – „Mai cred în căsătorie”

Publicat pe

Andreea Marin a fost invitata Iulianei Tudor în noul sezon al emisiunii sale de la radio, „Petrecerea” de pe Smart FM, unde a făcut o serie de dezvăluiri inedite.

 

Pentru că astazi este Dragobetele, Iuliana Tudor nu a ratat ocazia şi a întrebat-o pe Andreea dacă îşi mai aminteşte de primul sărut. Aceasta a rememorat momentul inedit. „Da. Cu doi ochi verzi s-a întâmplat povestea. Eram o puştoaică, a fost pe furate. S-a întâmplat în şcoala”.

 

Andreea a dezvăluit şi care este cea mai mare reuşită a ei în dragoste: „Cea mai frumoasă reuşită în dragoste a fost copilul meu şi, trebuie să recunosc, te legi într-un anume fel de omul alături de care ai un copil. Nu am făcut nimic mai bun în viaţă decat acest copil”, a mai spus vedeta TV.

 

La întrebarea:  „Pâna unde te dăruieşti unui bărbat?”,  Andreea a răspuns cu aceeaşi sinceritate: „Până mult prea departe, iar acest lucru, dacă nu ai un partener pe măsura sentimentelor tale, poate fi luat drept „aşa mi se cuvine”. Şi aici este vorba de echilibru. Aşa ajunge celălalt să creada că totul i se cuvine”.

 

Despre căsătorie şi dragoste de la prima vedere

„Mai cred în căsătorie. De ce nu? Pana la urma, este o chestiune de viziune, de opţiune,  de chimie”, a mărturisit Andreea Marin.

„Cred în dragoste la prima vedere. Mi s-a întâmplat şi îmi place ideea asta,  atracţia aceasta, dincolo de cuvinte, pentru ca îmi place să trăiesc cu pasiune”, a continuat vedeta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter