Laura Cosoi și-a surprins soțul în cel mai provocator mod de Dragobete

Publicat pe

Laura Cosoi știe cu siguranță cum să își surprindă persoana iubită. De Dragobete, vedeta și-a făcut o ședință foto sexy special pentru soțul ei pe care, spune ea, i-o face cadou cu ocazia acestei frumoase zile în care iubirea se celebrează în stil românesc.

Mai provocatoare ca oricând, Laura s-a lăsat fotografiată în lenjerie intimă, într-o salopetă sexy cu găurele, dar și fără sutien. Pozele alb-negru sunt pline de senzualitate, vedeta fiind surprinsă în diferite ipostaze: în bucătărie, pregătind mâncare pentru soț, în baie, în timp ce se spală pe dinți îmbrăcată doar cu lenjerie intimă sau sexy îmbrăcată în timp ce iese pe stradă.

Soțului meu, cu dragoste!', a scris Laura pe blogul ei. Cosmin, partenerul de viață al acesteia, trebuie să fie un norocos să primească un așa cadou de Dragobete, după cum o spun și fanii actriței.

Laura Cosoi și-a surprins soțul în cel mai provocator mod de DragobeteLaura Cosoi și-a surprins soțul în cel mai provocator mod de Dragobete

Alexandra Popescu

Foto: lauracosoi.ro

Citește și:

Laura Cosoi o va interpreta pe celebra Harley Quinn într-un nou film 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter