Laura Cosoi o va interpreta pe celebra Harley Quinn într-un nou film

Publicat pe

Laura Cosoi a acceptat o nouă provocare. Va fi Harley Quinn în „LEGO Batman: Filmul'.

Actrița debutează în dublajul de film și o va interpreta pe celebra Harley din versiunea în limba română a animației care va apărea din 10 februarie în cinematografele din toată țara.

Răutăciosul și voiosul personaj este mâna dreaptă și marea fană a lui Joker. Daca Laura Cosoi va fi Harley Quinn, Tudor Chirilă va fi celebrul Joker. Din distribuția versiunii în limba română a animației „LEGO Batman: Filmul' mai fac parte și Loredana (Barbara Gordon) și Adrian Despot (Dick Grayson aka Robin).

,,M-am întors la copilărie, la momentul acela în care nu conta nimic din tot ce e în jur şi te joci pur şi simplu. Mi-ar fi plăcut să am mult mai multe replici, însă cu siguranţă voi avea ocazia în partea a doua a filmului. E foarte greu în actorie să nu ai replici şi totuşi să fii prezent. Dacă stau să mă gândesc la asemănările dintre noi două: ne place să ne jucăm, suntem vesele şi cam atât', a declarat cu zâmbetul pe buze Laura Cosoi.

Alexandra Popescu

Citește și:

Laura Cosoi dezvăluie cel mai important secret pentru ca o dietă să funcționeze 100%

Laura Cosoi şi-a sărbătorit ziua de naştere în Thailanda

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter