Laura Cosoi şi-a sărbătorit ziua de naştere în Thailanda

Publicat pe

Laura Cosoi a împlinit pe 2 ianuarie frumoasa vârstă de 35 de ani, sărbătorind alături de soțul ei, Cosmin, și nașii lor, în fascinanta Thailanda de care s-a îndrăgostit la prima vedere și iremediabil în urmă cu opt ani, cînd a mers în vacanță pentru prima oară.

 

Laura susține că, de ficare dată, Thailanda o surprinde în mod plăcut și că nu se satură să nu decopere noi și noi fațete ale culturii thailandeze, ale bucătăriei specifice zonei și ale peisajelor paradisiace „ca în imaginile pe care le salvezi pe desktop ca să-ți facă ziua mai bună când te stresează șeful', după cum relatează ea însăși cu umor pe blogul personal.

 

Laura și-a împărțit vacanța între aglomeratul și coloratul Phuket, care nu a impresionat-o din cale afară, fiind prea agitat pentru gustul ei, și mica insulă Koh Yao Yai, unde s-a putut bucura de intimidate și liniște deplină.

 

La miezul nopții, Laura Cosoi, alături de soțul ei și prietenii care le-au ținut companie, a făcut baie în mare, pentru a începe în forță Anul Nou, după ce au petrecut cu toții pe plajă, cântând și dansând sub cerul liber.

 

Alexandra Zarnescu, Sursa foto: http://lauracosoi.ro; Instagram

 

Laura Cosoi şi-a sărbătorit ziua de naştere în ThailandaLaura Cosoi şi-a sărbătorit ziua de naştere în Thailanda
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter