Paula Seling, despre Mariah Carey: “Rupe microfonul în două“

Publicat pe

Știrea despre prestația penibilă a artistei Mariah Carey la concertul din Times Square, din noaptea de Revelion, a făcut deja înconjurul lumii, aceasta fiind blamată atât de presă, cât și de fani.

 

 

 

 

Se pare că Mariah a pierdut sunetul din cască în timpul spectacolului și nu s-a mai putut coordona cu fondul muzical, toți cei prezenți la concert putând observa că diva făcea, de fapt, playback. Brusc, cu toții par să fi uitat, practic peste noapte, că, indiferent de motivul pentru care Mariah a ales să facă playback, diva are un talent incontestabil și o voce fabuloasă, una dintre cele mai bune din lume la ora actuală.

 

 

Tocmai din acest motiv, indignată de rapiditatea și cinismul cu care cei din jur s-au grăbit să o catalogheze pe Mariah, Paula Seling, cunoscută, de asemenea, pentru vocea sa incedibilă, a sărit în apărarea artistei de peste Ocean, declarând pe pagina sa de Facebook:

„Bubuie televiziunile de gafa lui Mariah.
A scos artista hituri după hituri, a cântat cum nimeni nu poate, a fost exemplu pentru mulți artiști cărora le-a influențat destinul prin originalitatea tehnicii sale, a scris piese care și azi sunt cele mai difuzate din lume, și totul pălește în fața acestor <<știri>> negative.
Nu știu ce s-a întâmplat, nu înțeleg de ce nu a cântat când toată lumea știe că rupe microfonul în două, apoi mă gândesc că nici nu mai contează.
O fi avut un <>. Cu toții avem.
Din punctul meu de vedere, poate să stea nemișcată și tăcută pe scenă, o iubesc, o apreciez și o respect pentru tot ce a făcut până acum în muzică.
Și chiar dacă decide să nu mai înregistreze nimic, chiar dacă nu ar mai scoate piese cu încărcătură și linie, eu voi fi mereu recunoscătoare pentru că si pentru mine, ca pentru 90% din artiștii generației mele, tehnica și piesele ei au fost model de studiu, de improvizație, de vocalize.
I Love u Mariah!'

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă